www.skjervengard.no
Hjem Om Skjerven gård Historikk Kontakt oss Aktiviteter Hest Lefse- og flatbrødkurs Nordmarkshonning Julemarked 2011 2012 2013 2014 Utleie av drengestua Maridalen Linker

Hjem > Aktiviteter > Julemarked > 2013 >  EKTE GÅRDSJULEMARKED
"Er det no' spesielt nytt i år...?" spør jornalist i Nordre Aker Budstille Kristin Haga.

EKTE GÅRDSJULEMARKED

Tori Bakke

2013-02-03

"Nytt...?" svarer jeg. Det skal ikke være noe nytt! Unger har så mye i dag - mye støy, stress, mas og jag, elektronikk...

Så det trenger ikke være noe nytt!

Her kan de rose ned og kose seg på hesteryggen, rundt bålet med nissen, høre julefortelling på låven og spise julegrøt...!

Det er 8. året vi holder på og tanken bak det hele var at for noen år siden skulle det være så stas å dra på senteret for å hilse på "senter-nissen" og si hva man ønsker seg til jul. Stakkars unger, tenkte nå jeg, er det det minnet man skal ha om nissen og førjulstida....

Da sybtes vi det var hyggeligere å invitere barn og familier hjem til oss og oppleve en ekte bondegård midt i Oslo. Og det har vi lykkes med synes jeg!

Vi satser på å skape OSLO'S BESTE JULEMARKED, sammen med våre fantastiske hjelpere, og er så absolutt et godt alternativ til Folkemuseet.

Hvorfor? Her er god parkeringsplass, ingen bilkø, nærheten til dyrene og gården, nær og hjemmekoselig julehygge, verdens beste nisse som har tid til alle barna og har no' godt i sekken, hjemmelaget julegrøt. Håndplukkede utstillere av høy kvalitet, høyhopping og saueklipping. Salg av gårdens Nordmarkshonning, og ikke minst verdens bestelefser som selges i drengestua - på vedfyrt takke! Trenger jeg å si mer ?


dot


Aktuelt:

Siden 2004 har det vært julemarked på Skjerven gård.
Julemarked 9. og 10. desember kl. 12-16.

Julemarked til glede for hele familien i lokalsamunnet og hele Oslos befolkning m.m.  Vi gleder oss til nok et julemarked i desember 2017.

Følg Skjerven gård på Facebook :-)


Les mer...


Ridning

For høst 2017:

Ridekurs for videregående er fullt. Noen plasser ledige for nybegynnere onsdager fra kl. 17.


Les mer...


Utstillere til julemarkedet 9. og 10. desember 2017

Seriøse utstiller med varer av god kvalitet kan ta kontakt for plass på julemarkedet vårt.


Les mer...


Lefse- og flatbrødkurs høsten 2017

Ledige kurs høsten 2017 14. oktober, 21. oktober, Se under linken Lefse- og flatbrødkurs for mer info om kurset.


Les mer...

Nordmarkas gull !
Nordmarkshonning

Flott sommerhonning selges fra gården. Ring gjerne for å avtale tid SMS/tlf. 95 99 25 24 eller kom innom etter kl. 17.


Les mer...


Bio-universell honning

Ta knekken på høstforkjølelsen! Et unikt produkt fra biene som du ikke får andre steder. Her har vi blandet alt biene produserer i en bikube i en utsøkt honning. Et antiseptisk produkt rikt på antioksidanter. 1-2 ts. pr. dag er et flott kosttilskudd. Pris kr. 150,- (1/2 kg).


Les mer...

Bilde av Skjerven gård
Skjerven gård, Maridalsvn. 469, 0890 Oslo - Kontaktinformasjon