www.skjervengard.no
Hjem Om Skjerven gård Historikk Kontakt oss Aktiviteter Hest Lefse- og flatbrødkurs Nordmarkshonning Julemarked Utleie av drengestua Maridalen Linker

Hjem >  Julmarked 8. og 9. desember 2018 kl. 12-16
OSLO'S BESTE JULEMARKED

Julmarked 8. og 9. desember 2018 kl. 12-16

Siden 2004 har vi invitert store og små hjem til oss på Skjerven gård. Sammen med mange frivillige prøver vi å skape den gode førjulsstemningen på gården vår, og for mange har det blitt en tradisjon å ta med venner og familie til et hyggelig førjulstreff her. Vi tar Vipps og kontanter.

Her kan barna hygge seg med den flotte gårdsnissen som har tid til en prat ved bålet, - og som har noe rart i sekken sin. Du kan ri på hest eller kanskje få kjøre en tur med hest og vogn. Ragnhild forteller juleeventyr på låven både lørdag og søndag, og vi håper sauene får en real klipp i år også. Barna kan hoppe i høyet i låven, det er alltid stor stas!  Vi har flotte utstillere både på tunet, i drengestua og på låven. Her holder utstillerne høy kvalitet på tingene sine. Flotte og unike julegaver kan man få tak i her. I drengestua bakes det lefser på gammelt vis - på skikkelig vedtakke. Her kan du få kjøpt fersk, smurt lefse, og du kan også få kjøpt lefse som du kan ta med å hjem til julaften. På veien hjem kan du kjøpet med deg et kornnek til småfuglene også. Vi har gode parkeringsmuligheter og buss-stopp på gården. Buss nr. 51 fra Nydalen T-bane. Du løser inngangsbillett ved inngangen. Familiepris inntil 5 personer. Barn under 3 år gratis. Oppvarmet skifterom/ammerom på låven for de aller minste. Velkommen til en hyggelig førjulsstund her hos oss.Aktuelt:

Siden 2004 har det vært julemarked på Skjerven gård.
Julemarked 8. og 9. desember kl. 12-16.

Julemarked til glede for hele familien i lokalsamunnet og hele Oslos befolkning m.m.  Vi gleder oss til nok et julemarked i desember 2018.

Følg Skjerven gård på Facebook :-)


Les mer...


Ridning

For vår 2019:

Ridekursene for våren er fulle. Vennligst ta kontakt pr epost: toribakk@onlinge.no for evt venteliste til høsten.


Les mer...


Utstillere til julemarkedet 8. og 9. desember 2018

Seriøse utstiller med varer av god kvalitet kan ta kontakt for plass på julemarkedet vårt.


Les mer...


Lefse- og flatbrødkurs våren 2019

Ledige kurs fra og med februar, Se under linken Lefse- og flatbrødkurs for mer info om kurset.


Les mer...

Nordmarkas gull !
Nordmarkshonning

Flott sommerhonning selges fra gården. Ring gjerne for å avtale tid SMS/tlf. 95 99 25 24 eller kom innom etter kl. 17.


Les mer...

Bilde av Skjerven gård
Skjerven gård, Maridalsvn. 469, 0890 Oslo - Kontaktinformasjon